avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto pe persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto pe persoana cu handicap

Buna seara!Am doi cumnati cu handicap grad 1 locomtor pshihic,am adus o masina din Germania si vreau sa o inmatriculez pe numele unuia dintre ei,am fost la notar sa imi faca o imputernicire sa pot umbla eu in numele lor dar a zis ca nu poate sa imi de daca nu pot vorbi si sa merg la primarie sa imi dea cei de acolo.Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa cer de la primarie si ce pasi mai trebuie urmati.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:46, 21 Ianuarie 2016
Inmatricularea vehiculelor pe numele unor persoane detinatoare de certificat de incadrare in grad accentuat sau grav de handicap,se poate realiza numai in limitele legal prevazute
Pentru a inmatricula vehiculul pe numele unei persoane incadrate in grad accentuat sau grav,se poate realiza numai daca persoana respectiva detine permis de circulatie,ori persoanele cu handicap psihic nu pot detine permis conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto pe persoana cu handicap grav fara permis auto pupu1955 pupu1955 Doresc sa inmatriculez o masina pe numele surorii mele care este incadrata cu handicap grav permanent aflata in ingrijirea mea ca insotitor; de asemenea sunta ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2010 pentru persoanele cu handicap razvanpaul razvanpaul am o matusa cu handicap grav(nu umbla nu vede)si necesita masina la scara deoarece trebuie dusa frecvent la medic.as dori sa stiu daca pot inmatricula o masina ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap - inmatriculare masina Danut_Gabriel Danut_Gabriel Buna seara, as dori si eu un raspuns concret! Am tot cautat prin lege dar nu prea am obtinut un raspuns sigur. Mama mea are certificat de handicap accentuat, ... (vezi toată discuția)