avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Functionari din anumite institutii refuza sa imi arate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Functionari din anumite institutii refuza sa imi arate sesizarile nefondate facute impotriva mea. Ce pot face?

As vrea sa stiu parerea dvs cit este de legal sa fii chemat pentru sesizari aiurea facute de persoane care vor numai sa denigreze si sa nu ti se arate sesizarea, pe motiv de protectia persoanei, anonimat, etc. Adica nu te lasa sa citesti reclamatia, nu iti spune cine te reclama, cu ce, etc. Mai ales cind este vorba de aceeasi persoana care repetat, face sesizari, doar cu scopul de a denigra, si sesizarea s-a dovedit de fiecare data nefondata? Si fara dovezi. As dori sa actionez in instanta peraoana in cauza si cei de la primarie nu vor sa imi arate ce a scris sau sa dea o copie.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
dan140570, utilizator
Cel mai recent răspuns: dan140570 , utilizator 00:57, 25 Ianuarie 2016
Nu ne-ați scris ce rol sau funcție aveți in asociația de proprietari .
Sint administrator.
Si pe cine banuiti ca va face aceste sesizari? Conform legislatiei principalul raspunzator al activitatii unei asociatii de proprietari este presedintele asociatiei. Luati-l pe presedinte la primarie cand mai apare o asemenea sesizare.
Functionarilor publici le este interzis sa dezvaluie informatiile la care au acces in exercitarea functiei publice, daca aceasta dezvaluire este de natura sa atraga avantaje necuvenite ori sa prejudicieze imaginea sau drepturile institutiei sau ale unor functionari publici, precum si ale persoanelor fizice sau juridice.
Pentru Adriantot: Stiu clar cine anume. O amarita care e venita de la coada vacii si care are ceva ca o pensie sociala, sau asa ceva. NU are vechime. Nu a lucrat niciodata. Exista aici, la Timisoara, un individ care si-a format un fel de federatie a asociatiilor, ca sa faca afaceri din administrare de imobile. M-a contactat si a tot insistat sa ma inscriu in federatia aia a lui sa ii cotizez cu bani. Din cauza ca l-am refuzat, instruieste diversi locatari sa faca reclamarii. M-a reclamat si la ITM, ca lucrez la negru. M-au anchetat. Binenteles, am primit raspuns ca sint ok. Tipul asta are relarii la primaria Timisoara. Daca nu ii cotizezi cu bani, te tot reclama. Cam asta e. Eu aveam nevoie de copia sesizarii sa o dau in judecata pe individa aia pentru hartuire.
Ma gindesc sa le fac plingere penala la procuratura. La functionarii aia de la primarie. Am si niste acte scanate, foarte interesante. Cu stampila federatiei tipului aluia. Vreti sa le vedeti?
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
dan140570, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuzul de a rãspunde la o scrisoare recomandatã. tanis tanis Cui trebuie să mă adresez în cazul în care presedintele și comitetul executiv refuză să-mi răspundă la o scrisoare recomandată cu confirmare de ... (vezi toată discuția)
Control la asociatia de propietari americanu28 americanu28 Salutare. As dorii sa stiu carei autoritati trebuie sa m-a adresez pentru a face o reclamatie(sesizare) cu privire la nereguli in cadrul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Competenta birou fond locativ si asociatii de proprietari arhicoc arhicoc Buna ziua Va adresez o intrebare... Sunt cenzor la mai multe asociatii de proprietari de mai multa vreme. Nu am avut probleme deosebite cu nici una dar ... (vezi toată discuția)