avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este legala cesiunea daca nu este specificata in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este legala cesiunea daca nu este specificata in contractul de credit

Buna ziua ! Am fost executat silit prin poprire de 1/3 din salariu. De noul (creditor) care a preluat creanta de la banca. in contract nu este specificat ca banca poate sa cedeze creanta cu sau fara acordul meu. scrie doar. 1 b)- pe parcusul derularii prezentului contract banca isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentului contract, notificand detinatorul de card principal noile conditi, prevederi si/sau clauze. in cazul in care detinatorul de card principal, in termen de 30 de zile de la data receptionarii notificarii, nu restituie intregul credit, dobanzi si orice alte sume datorate bancii, se va considera ca a acceptat tacit noile conditii. 2 - h)prezentul contract reprezinta titlu executoriu in conformitate cu art. 120 din oug nr. 99/2006 cu modificarile si completarile ulterioare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalin_razvan , utilizator 15:31, 22 Ianuarie 2016
Dreptul e dat de lege, nici nu au nevoie de acordul dvs. Trebuie doar sa va notifice despre aceasta cesiune, dacă nu o fac, firma trebuie sa va facă dovada cesiunii.
buna ziua, daca datoria era prescrisa. si angajatorul a pus poprire pe salariu a intrerupt termenul? numai sunt in termen sa fac contestatie. va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
catalin_razvan, utilizator
Dacă au trecut 15 zile de când ați aflat de poprire, nu mai sunteți în termen.
ok am inteles. mai ramane doar sa merg peste un an cu un avocat la executor si sa fac o cerere prin care sa cer.....Referitor Dosar executare nr../…………….

Domnule executor,

Subsemnatul gigica cu domiciliul in......................va solicit prin prezenta sa-mi comunicat incheierea de actualizare a sumelor si de stabilire a penalitatilor ce mi-au fost aduse la cunostinta cu adresa nr……………….. si sa contestatie la debit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)
Somatie plata CristiBH CristiBH Buna ziua Situatia este cam asa. In 2007 am luat un credit de la Raiffeisen. In 2011 am ramas fara loc de munca si am intrat in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Executare silita , cont poprit ,fara comunicare acte alina_alina_alina alina_alina_alina buna seara , in data de 20.09.2016 am constatat ca soldul contului de salariu este 0 Am contactat telefonic banca la care detin cardul de salariu si am ... (vezi toată discuția)