avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare munca

Buna ziua,

Lucrez in domeniul IT de 7 ani cu functia de Tester (Quality Assurance). De la data de 07.01.2016 m-am angajat iar pe contract mi s-a trecut functia de Assistant Manager cu scuza ca nu am certificari (nu se cer nici studii superioare si nici certificari pt aceasta pozitie) in conditiile in care am o colega angajata cu 4 luni anterior care figureaza in contract ca Analyst (si aceasta fara certificari). Ce pot face in aceasta privinta? Mentionez ca ambele am terminat facultati cu profil economic (eu Marketing si ea Relatii economice internationale).
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 22:54, 26 Ianuarie 2016
Aceasta este functia pe care ati semnat c.i.m. . Nu ati observat la incheierea acestuia?
De obserat am observat...dar ce era sa fac? Nu ai contract de munca, nu figurezi ca angajat, nu esti platit. Insa stiu ca se pot face modificari ulterioare si vreau sa figurez in concordanta cu functia pe care o ocup, nu ca secretara. Ca nu fac cafeaua.
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
Atharia, utilizator
Modificarile la c,i.m. se fac , de regula, cu acordul ambelor parti .Daca si angajatorul dvs este de acord cu modificarea functiei, atunci se va incheia un act aditional lac.i.m.
Buna seara,
Angajatorul dvs nu va poate incadra pe o functie pentru care nu detineti o diploma de calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire plata impozitului pe salariu CBogdanStefan CBogdanStefan Buna seara, Asa cum sugereaza si titlul , as dori sa aflu mai multe informatii privind eligibilitatea de a fi scutit de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)
Acordare scutire de impozit it rox10 rox10 Buna ziua, La firma unde sunt angajata, lucrez in domeniul IT , dar pana la 1 ianuarie 2018 am fost anagajata pe alta functie. De la 1 ianuarie 2018 , ... (vezi toată discuția)
Incadrarea ca programator Mariandreea Mariandreea Buna ziua! Se da urmatoarea situatie: absolvent de studii superioare (Studii economice-Marketing), lucreaza ca tester intr-o firma de IT. Incadrarea actuala ... (vezi toată discuția)