-nu-mi expun intreaga poveste,doar atat:cum e posibil ca pe 24 iulie 2015 sa introduca fosta sotie la Judecatoria Urziceni,Ialomita cererea pentru marirea pensiei de intretinere si nici pana in prezent sa nu se dea o hotarare(eu am facut intampinare imediat atunci pentru ca am datorii la banci,cheltuieli lunare cu medicamentele si trebuie sa mai ma si hranesc...).Fata,ca despre pensia ei este vorba, are 17 ani impliniti si e in clasa a X-a liceu si dupa 6 ani de cand am infiat-o am divortat de fosta sotie(eu locuiesc in Rm.Valcea iar ele in Urziceni-Ialomita.
Multumesc!
P.S. Am platit si platesc din 2005 pana in prezent suma de 300 l3i/luna retinere pe cupon de pensie si 150 lei/luna prin mandat postal.Ce mai vrea fosta sotie?(mentionez ca cei 150 lei/luna prinn mandat postal nu-i mai trimit din 24 iulie de cand a introdus actiunea in instanta)
-plateam suplimentar pt.ca stia ca mi s-a marit pensia si de comun acord am ajuns la intelegere sa-i dau inca 150lei/luna,dar cineva a invatat-o ca pensia e mult mai mare si sa ma dea in judecata...asta e tot....ati inteles acum?
Oprire pe salariu
ALY_ALY30
Buna seara
Daca salariul de la firma care lucrez imi intra in contul care e pe numele sotiei,cand vine oprire pe salariu mai poate sa mi puna,am si o pensie ... (vezi toată discuția)