avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozit apartament dupa deces coproprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozit apartament dupa deces coproprietar

Buna ziua. Socrii mei detin impreuna 2 apartamente, pt care platesc anual impozit 50%-50% fiecare pt fiecare apartament in parte. De 1 an de zile socrul meu a decedat insa in continuare impozitul ii vine de plata. Nu ar trebui sa plateasca doar sotia lui ? Cum e legal? Multumesc anticipat pentru raspuns. O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:51, 23 Ianuarie 2016
Sotia a comunicat si depus la administratia fiscala documentul care atesta ca sotul a decedat?
A fost dezbatuta succesiunea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit apartament platit doar pe numele unuia din proprietari danaistratescu danaistratescu Buna ziua, O familie sot - sotie au cumparat in 1969 un apartament. Pe contractul de cumparare figurau ambii. Pe vremea aceea, in 1969, la Administratia ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit local: un proprietar decedat iar celalat proprietar cu handicap accentuat Tlorin Tlorin Buna ziua, As dori o lamurire din partea dumneavoastra in legatura cu umatoarea situatie, daca se poate. Parintii mei au cumparat impreuna un apartament ... (vezi toată discuția)
Succesiune neefectuata de 14 ani alinapantiru alinapantiru Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in ceea ce priveste urmatoarea speta: -tatal, veteran de razboi a decedat acum 14 ani.Sotia ... (vezi toată discuția)