avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mai avem judecatori cinstiti?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mai avem judecatori cinstiti?

Daca la un proces am castigat fondul,iar partea adversa care este o unitate de stat nu s-a aratat interesata cam deloc de proces,insa face recurs,la 3 termene vine in instanta cu o hartie din 1981 nestampilata si fara semnatura pe care judecatoarele din proces o resping pe motiv ca e o bataie de joc,dar la ultimul termen al saptelea parca in recurs o admit ca proba si anuleaza prima hotarare de la fond.
Facem revizuire recurs aducem probe noi zdrobitoare,insa nu sunt acceptate,iar dupa 4 termene de revizuire resping cererea ca nefondata.
Intrebarea e daca ma mai pot adresa in alta parte la CSM, sau undeva numai nu la botosani, astept raspunsuri multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:01, 25 Ianuarie 2016
Ma gandesc ca putea-ti sa va inscrieti in fals. Nu stiu, hai sa mai asteptam ceva opinii?
Cum adica sa se inscris in fals? Poate in falş ... :))

@mambodaniel, nu ne putem da cu parerea aici, fara sa vedem motivarea instantei.
La CSM nu aveti ce sa faceti, singura varianta este calea legala de atac, dupa caz.
[ link extern ]

aici e recursul
[ link extern ]

si revizuirea
[ link extern ]

[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Trebuiesc vazute considerentele de la judecatorie si de la tribunal, pentru a sti de ce
au acceptat /nu au acceptat probe in recurs. Ati avut avocat?
Sunt de acord cu pdv al lui trandafir2 in sensul ca este imperios necesar a se sti ce a retinut instanta de control judiciar prin considerente, insa, imi mentin pdv in ceea ce priveste procedura falsului fata de aceste inscrisuri folosite si incuviintate in recurs intrucat aceasta era o cerere incidentala iar instanta era obligata sa se pronunte asupra acesteia .
vine in instanta cu o hartie din 1981 nestampilata si fara semnatura pe care judecatoarele din proces o resping pe motiv ca e o bataie de joc,dar la ultimul termen al saptelea parca in recurs o admit ca proba si anuleaza prima hotarare de la fond.

In ceea ce priveste sesizarea CSM sanse 0.
Revin cu aceeasi intrebare a-ti avut avocat?

Revin cu precizarea in privinta sanselor 0 pentru sesizarea CSM. Nu vreau sa fiu inteles gresit ca sansele sunt 0 la CSM pentru motivul ca acestia ar fi subiectivi prin actiunea disciplinara ce urmeaza sa o exercite sau nu in urma unei astfel de sesizari. Nu face obiectul unei astfel de sesizari atunci cand una din parti pierde un proces doar pe simplul fapt ca nu a stiut sa isi administreze probele in proces si sa isi construieasca o a aparae pertinenta in cauza.Sper ca m-am facut inteles.

[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2016
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare- revizuirea peraspera peraspera Cateva lamuriri, va rog: \"dispozitii potrivnice\"= nulitati? Exemple concrete? 322.2-\"nu s-a pronuntat asupra unor lucruri care s-au cerut\"-se poate ... (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)
Pot sã solicit casarea cu trimitere spre rejudecare? manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Am avut un proces de anulare a unui act administrativ si actiunea a fost respinsa de catre tribunal. Intre ... (vezi toată discuția)