avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prezentare la Serviciul de probatiune din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prezentare la Serviciul de probatiune din Romania-fapta savarsita pe teritoriul Angliei

Eu trebuie sa vin luna viitoare in tara la Serviciul de probatiune.Pot fi restrictionat sa ma intorc in Anglia?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Depinde ce considera functionarii. La nivel de UE cazierul se centralizeaza in tara in care sunteti cetatean, asa ca se pot vedea condamnarile din alte tari. Anumite lucruri nu se trec in cazier, deci nu se vede chiar orice fel de fapta comisa in afara tarii.
Multumesc.
Revin si vreau sa va spun ca fapta savarsita pe teritoriul Angliei este in curs de judecata , iar primul termen este pe 3 februrie 2016 .Va multumesc anticipat.

Cei de la centru de probatiune pot afla ca eu am fost trimis in judecata pentru fapta savarsita pe teritoriu Angliei, in conditile in care nu s-a decis o hotarare definitiva- fiind abia la primul termen de judecata?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 25 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean italian- cumparare imobil in romania larisa91 larisa91 Dumnealui nu are buletin de Romania, dar doreste sa cumoere un apartament doar pe numele lui, dar este casatorit cu un cetatean roman. Ce drepturi ar avea el ... (vezi toată discuția)
Perioada de probatiune pe teritoriu romaniei marina_karina1957 marina_karina1957 Multumesc. Revin si vreau sa va spun ca fapta savarsita pe teritoriul Angliei este in curs de judecata , iar primul termen este pe 3 februrie 2016 . Cei de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - reabilitare ped.cu suspendarea cond. a executarii apostolga apostolga Buna ziua, Am o neclaritate si v-as ruga sa ma elucidati cat se poate de aprofundat cu privire la urmatorul caz: 1.decizia penala din 24.03.2009 la Curtea ... (vezi toată discuția)