avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Perioada de probatiune pe teritoriu romaniei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Perioada de probatiune pe teritoriu romaniei

Multumesc.
Revin si vreau sa va spun ca fapta savarsita pe teritoriul Angliei este in curs de judecata , iar primul termen este pe 3 februrie 2016 .

Cei de la centru de probatiune pot afla ca eu am fost trimis in judecata pentru fapta savarsita pe teritoriu Angliei, in conditile in care nu s-a decis o hotarare definitiva- fiind abia la primul termen de judecata?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 23:42, 26 Ianuarie 2016
Buna seara!

Nu vor afla.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

prezentare la serviciul de probatiune din romania-fapta savarsita pe teritoriul angliei marina_karina1957 marina_karina1957 Eu trebuie sa vin luna viitoare in tara la Serviciul de probatiune.Pot fi restrictionat sa ma intorc in Anglia? Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 ... (vezi toată discuția)
apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a intra in alte tari - cazier judiciar adina_md adina_md Buna seara. Daca exista cineva care are ceva experienta in dreptul penal din Anglia si drepturi sau interdictii de intrare pe teritoriul Marii Britanii, as ... (vezi toată discuția)