avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Spatiu Privat Virtual Anaf - inregistrare persoana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Spatiu Privat Virtual Anaf - inregistrare persoana fizica

Doar cei care au firme pot avea acces la aceasta platforma sau si angajati sa vada daca patronul plateste statului controbutia.

Eu de exemplu sunt angajat la firma X si vreau sa stiu daca ma pot inregistra pe platforma sa vad daca patronul plateste contributie statului.
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 15:35, 25 Ianuarie 2016
Și persoanele fizice se pot înregistra pe site-ul ANAF.
Da, insa in termen de 10 zile dupa inscrierea pe site, trebuie sa mergeti la anaf cu o copie dupa buletin si cu datele generate pt cont ca sa confirmati inscrierea #-o.
E bine si asa, va raman datele contului pt interogari viitoare.
Am reusit sa fac cont si sa-l activez multumesc.
Bravo!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul îmi plătește toate contribuțiile la stat? Gabi9 Gabi9 Din luna 2018 lucrez la o firmä de confecți din Pitești cu sediul firmei în Petrești și nu pot afla dacă angajatorul îmi plătește toate dările la ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj fara plata de catre firma a darilor catre stat????? cornelia radoi cornelia radoi buna seara!in primul rand vreau sa va multumesc mult pt sfaturi!acum vreau sa va cer o parere referitor la cazul un care se afla o vecina!este angajata de ... (vezi toată discuția)