avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Eu mai am o sora, iar parintii nostri care sunt in viata au fost de acord sa imi lase mie si familiei mele un apartament, sora mea fiind de acord cu aceasta decizie deoarece ea ar urma sa primeasca mostenire o casa la tara in apropierea orasului.
Intrebarea mea este care ar fi cea mai ieftina varianta pentru a trece apartamentul pe numele meu? Si aici ma refer la taxe si de asemeni pentru a avea certitudinea ca in viitor sa nu poata fi atacate actele, in cazul in care sora sau parintii se razgandesc.
Cel mai recent răspuns: bozzont , utilizator 08:55, 25 Ianuarie 2016
Multumesc mult pentru informatii, au fost utile si m-au lamurit cu privire la ceea ce urmeaza sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insusire apartament Laurentiu80 Laurentiu80 Buna ziua, Doresc sa intru in posesia unui apartament ( cel al bunicii mele ).Mentionez ca bunica mea nu doreste remuneratie in schimbul acestei locuinte.Ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare sau donatie apartament ? wvf wvf Sora mamei mele impreuna cu sotul ei sunt de acord sa imi cedeze apartamentul lor(un apartament de 4 camere in Bucuresti Sector 6). Care este varianta cea mai ... (vezi toată discuția)
Părinții fostului soț ne-au donat, în timpul căsătoriei, un imobil iar acum încearcă să retragă donația. este posibil așa ceva? maria.cristina20 maria.cristina20 In timpul casatoriei am primit atat sotul meu cat si eu ca donatie un imobil de la parintii sotului (pe numele amandoura). In urma cu cativa ani am divortat , ... (vezi toată discuția)