avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... GDF SUEZ
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

GDF SUEZ

Buna ziua,

In luna 13-11-2015, am achizitionat un imobil ( p+1) constructie noua. Imobilul este racordat la reteaua de gaze in momentul achizitionari. La momentul achizitionarii nu am putut face proba daca efectiv erau gaze deoarece inca nu era montata centrala si nici aragaz, dar contorul si toata instalatia era facuta. Ulterior dupa semnarea contractului de vanz.cump. s-a facut si PIF-ul centralei.
In 24-01-2016 am primit de la fostul dezvoltator o factura de gaze emisa in data de 26-10-2015, pe numele firmei dezvoltatorului, in valoare de 338.26 reprezentand : deplasare in van 28-09-2015, 112,7ron si PIF cu initiala cu contor debit 29-09-2015, 225,51 ron.
Imi puteti spune cine trebuie sa plateasca aceasta factura?
Noi suntem in acest moment proprietari si locuim acolo si daca se sisteaza furnizarea de gaze naturale noi vom fi afectati.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2016
bogdangrigorescu05, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:16, 26 Ianuarie 2016
Contractul este pe firma dezvoltatorului. Factura cu aceste taxe a fost emisa in octombrie si el nu a platit-o, intre timp in noiembrie am cumparat eu imobilul si in ianuarie acest an mi-a trimis factura emisa pe firma lui din octombrie pe mail sa o platesc eu. Nu m-am uitat la index deoarece a zis ca este inca nu trebuie, la celelalte utilitati nu am ce sa ma uit ca am put si la curent am rezolvat.
Pai daca omul este pus pe trimis facturi, haideti sa-i facem placere: ii trimitem vreo doua sute de adrese...
Vedeti-va de treaba, adica tre' sa-l ignorati. Factura este pe numele sau, sa se spele pe cap cu ea/ele.
Incearca si el "bietul" om, sa-si mai diminueze paguba, ca porcanul de bani pe care l-ati dat nu a fost indeajuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pif contor gaze MihaiNClaudiu MihaiNClaudiu Buna ziua. De curand am achizitionat un apartament intr-un bloc nou. Am platit eu PIF centrala si autorizare (dezvoltatorul mi-a spus ca i-a facut proba ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt locatar intr-un bloc nou construit de un dezvoltator.M-am mutat de 1 luna in bloc.Cind am cumparat,in contract scrie ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Contor gaze alexandru_popescu alexandru_popescu Buna seara ! In vara lui 2013 mi-am cumpar de la un dezvoltator un apartament intr-un bloc nou . Dupa cateva luni mi-am facut contractul la gaze (timp in ... (vezi toată discuția)