avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

daca am doua credite de nevoi personale a caror creante au fost cumpararte de catre kruc, acestia ma pot executa silit lundu-mi casa si masina?
Cel mai recent răspuns: biancacriss , utilizator 10:55, 26 Ianuarie 2016
Daca suma de plata depaseste 10.000 Ron sau nu aveti venituri, va poate executa silit masina sau imobilul.
nu pot fi prescrise?:">
Nu știm pt ca nu dați detalii despre credite și nu sta nimeni sa va oblige sa scrieți. Dați detalii înainte de a pune întrebări, scrie și în regulamentul de postare în forum, pe care nu l-ați citit, desigur.
credite pentru nevoi personale luate cu buletinul in 2008 pe 10 ani
de la bcr si banc post in valoare de 26.000 fiecare in parte pe care le-am achitat partial pana in 2013...dupa care am renuntat sa le mai platesc .....iar creantele au fost date catre recuperatori cum ar fi kruc , cu , care nu am incheiat nici un angajament de plata insa trimit scrisori cu ,,amenintarile,, de riguare ... exista posibilitatea de a ramane fara imobil si fara masina? .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil executare silita firma recuperare Silviu1987 Silviu1987 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 2007 de la Banca RBS pe care am putut sa-l platesc o perioada apoi am ramas fara job din cauza crizei din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile byanca19 byanca19 Buna ziua sper sa ma ajute cineva si pe mine cu un raspuns.fratele meu a luat mai multe credite de nevoi personale dar nu a mai platit ratele de aproape 1 an ... (vezi toată discuția)
Executare silita de la kruk oliver12 oliver12 Buna, am avut un credit de nevoi personale luat de la BRD din 2006 in valoare de 10.000 euro, avand o rata de 600 ron/luna. Co-platitor fiind mama mea. Mai ... (vezi toată discuția)