avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema: am obtinut un job si viitorul angajator imi solicita, printre documentele necesare la angajare si adeverinta de vechime. Ma intereseaza daca este obligatoriu sa o prezint,
deoarece, in ultimele luni am avut 90 de zile de concediu medical si nu as vrea sa las loc interpretarilor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 25 Ianuarie 2016
Actele pentru angajare le stabileste angajatorul , in lipsa unui text de lege expres.

In adeverintele de vechime nu se cuprind si perioadele in care ati avut concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La interviurile de angajare am spus ca ultim job unul care nu a fost ultimul, ci antepenultimul. ce sfat îmi dați dacă firma îmi cere actele de la ultimul angajator? Nimac Nimac La interviuri am spus ca ultim job un job care nu a fost ultimul ci antepenultimul. Firma îmi cere următoarele acte de la ultimul angajator la momentul ... (vezi toată discuția)
Procedura incetare contract individual de munca vennonah vennonah Mi-am dat demisia de la fostul loc de munca, demisia cu preaviz a fost luata la cunostinta, a fost inregistrata, semnata de directorul general. Am mers in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la fostul angajator austo austo Buna ziua, Adeverinta cu vechimea in munca si salariu de la fostul angajator este obligatorie pentru angajarea la urmatorul loc de munca , sau ea este ... (vezi toată discuția)