avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Dovada plata taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Dovada plata taxa auto

Buna ziua, sunt din Botosani si doresc sa imi iau un autoturism de la o persoana fizica din Vaslui. Daca respectivul imi da adeverinta de la anaf ca a platit si nu a recuperat taxa auto eu mai trebuie sa ii cer si chitanta cu care a platit acei bani. Apoi eu trebuie sa scot adeverinta pe numele meu (a cumparatorului) ca taxa nu a fost recuperata de la anaf Vaslui sau pot si din Botosani? Imi va trebui si chitanta cum ca actualul proprietar a platit banii? Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: cos1979 , utilizator 18:09, 25 Ianuarie 2016
Solicitati dovada de la ANAF local
si am nevoie si de chitanta cu care a platit vechiul proprietar taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata anaf + chitanta ? alexandru08 alexandru08 Buna ziua Doresc sa imi cumpar un autoturism sh (prima mea masina) si am oarecare nedumeriri in ceea ce priveste taxa auto. Masina pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism mihaelaak mihaelaak Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati pentru inmatricularea unui autoturism pe care l-am achizitionat in Bucuresti de la o persoana ... (vezi toată discuția)