avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum fac nir pt doua puncte de lucru?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum fac nir pt doua puncte de lucru?

Buna ziua,
Am de exemplu o factura de intrare cu 1000 de produse. 500 le duc la un punct de lucru ambulant, iar celelalte 500 tot la un punct de lucru ambulant.
Cum fac nir astfel incat sa am in ambele puncte cate unul la un eventual control?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:17, 26 Ianuarie 2016
Faceti nir cand intra marfa pe baza de facura la sediul central/depozit si apoi repartizarea o faceti pe baza de avize de insotire a marfii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand MihaelaTop MihaelaTop Buna ziua! La un magazin SH daca cumpar marfa pentru o luna -1000 kg ca sa am pentru fiecare saptamana 250 kg cum fac nir-ul,se poate sa-l fac cumva ... (vezi toată discuția)
Intrebare urgenta crischiaga crischiaga Cum se procedeaza in situatia cand am o factura de achizitie marfuri si trei gestiuni(puncte de lucru). Se poate imparti factura in 3 NIR-uri? (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)