avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in fata creditorilor ulterior

Buna ziua,as vrea sa vand un S.r.l cu datorii totale de aproximativ 1 miliard de lei.Imi spune si mie cineva cum se procedeaza ? Mentionez ca eu am si marfa in firma de 400 milioane.Astept raspunsuri.Va multumesc anticipat.
cu multa placere dar poate nu sunt toti asa cum este imbecilul de care am dat eu.cu toate ca nu vad ce nebun ar cumpara datorii???????????????e clar ca este ceva necurat la mijloc!oricum am inteles ca din aceasta luna nu se mai cesioneaza nici o societate dacat cu control fiscal in prealabil!asa ca cei care au datorii............raman cu ele!probabil ca a fost data legea special pentru asta!
daca ai facut cesiunea corect la notar la orc ai predat contabilitatea si ai anuntat si finantele eventual si banca unde ai avut contul nu ai cum sa ai neplaceri....totul este legal si eu am cesiunat cateva firme dar nu am avut neplaceri=D>=D>=D>=D>=D>
a fost foarte corect si legal facuta cesiunea insa uite ce probleme am dupa un an si ceva................#-o.se pare ca tu esti un caz fericit!
poti cesiona actiunile,dar pentru datorii raspunde administratorul.
nu m-ati inteles ...............societatea nu a avut nici un fel de datorie,nici la stat nici la furnizori.problema este ca dupa ce am cesionat-o ,la un an de zile am fost chemat la politie,pentru ca cel ce a luat firma a dat cecuri fara acoperire.am fost intrebat de unde il cunosc.am dat declaratie ca din ziar,si nu l-am vazut decat o singura data cand am semnat actele.acum nu ma mai cheama la politie ci la anaf pentru ca se pare ca au gasit ei in declaratia 394 nu stiu ce factura de la o firma fantoma,si acum sunt acuzat de evaziune fiscala.in afara de asta,au chemat la anaf toti colaboratorii mei cu acte doveditoare(facturi.extrase cont)totul este in regula ........mai putin acele facturi de la acea societate care a disparut..........asta este........acum astept repercursiunile.........

Alte discuții în legătură

Probleme cu cesiunea firmei maximtgv maximtgv Buna ziua, detin o societate cu 2 asociati 50%-50%. Acum din anumite probleme aparute intre noi dorim sa cesionam partile altuia. Intrebarea mea este in ce ... (vezi toată discuția)
Cesionarea unei firme cu datorii la banci maleea maleea se poate opune banca la cesionarea actiunilor unei firme (srl) care are angajate credite cu garantii imobiliare?Firma nu are datorii la stat si nici la ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)