avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in fata creditorilor ulterior

Buna ziua,as vrea sa vand un S.r.l cu datorii totale de aproximativ 1 miliard de lei.Imi spune si mie cineva cum se procedeaza ? Mentionez ca eu am si marfa in firma de 400 milioane.Astept raspunsuri.Va multumesc anticipat.
Am si eu o firma cu datorii de pana in 100 mil suspendata temporar la registru comertului, si vreau sa o vand. Cum se procedeaza? Va multumesc
VladFiluta a scris:

Am si eu o firma cu datorii de pana in 100 mil suspendata temporar la registru comertului, si vreau sa o vand. Cum se procedeaza? Va multumesc

se intocmeste hotararea asociatilor privind transmiterea partilor sociale, contract de cesiune, act aditional si actul constitutiv in forma actualizata.
Daca am bilete avalizate la banca si vand firma ,ce as putea sa patesc dupaia
frate, nu mai fiti nebuni sa credeti tot ce va spun cei care cumpara firme cu datorii!va spun eu ca sunt patit!am cesionat o firma buna,fara datorii prntru ca m-am imbolnavit si nu m-am mai putut ocupa de ea.de 6 luni bat drumurile pe la politie si pe la financiar!vai de capul meu !dobitocul care a luat-o a dat tepe de miliarde si acum nu mai este de gasit.nu l-am cunoscut niciodata pe individ,pentru ca a avut un jurist care s-a ocupat de acte.acum ......de la politie au intors dosarul la financiar si sunt acuzat de evaziune fiscala.au scos declaratia 394 si au gasit acolo furnizori care nu mai exista,sau nici nu au existat.......dracu sa-i ia .primeam oferte de preturi prin telefon(asa ma contactau)si eu prost ........eram multumit......... luam marfa puneam adaos si o dadeam mai departe.acum am dosar de evaziune .........sunt vai de capul meu................am de plata gramezi de banii plus ca risc si puscaria.....AVETI MARE GRIJA CU CINE LUCRATI!!!!!!!!!!!!!SI CUI VINDETI SOCIETATILE!MULT NOROC ! SE PARE CA EU NU PREA AM PARTE DE ASA CEVA!
Multumesc frumos ptr sfat Fox 73. M-am razgandit in privinta vanzarii.... O zi buna

Alte discuții în legătură

Probleme cu cesiunea firmei maximtgv maximtgv Buna ziua, detin o societate cu 2 asociati 50%-50%. Acum din anumite probleme aparute intre noi dorim sa cesionam partile altuia. Intrebarea mea este in ce ... (vezi toată discuția)
Cesionarea unei firme cu datorii la banci maleea maleea se poate opune banca la cesionarea actiunilor unei firme (srl) care are angajate credite cu garantii imobiliare?Firma nu are datorii la stat si nici la ... (vezi toată discuția)
Sume neclare ONU EMIL ONU EMIL Am cesionat partiel sociale ale uni S.R.La(fara probleme,datorii) gratuit unei persoane in 02.06.2008,aceasta a inscris soc. la ORC in 08.07.2008 .In acceasi ... (vezi toată discuția)