avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract pentru tinerea contabilitatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract pentru tinerea contabilitatii

Buna ziua
un economist (diploma de licenta) care nu este menbru CECAR poate tine contabilitatea unei microintreprinderi neplatitoare de TVA fara sa fie angajat doar in vederea unui contract care sa fie inregistrat la ANAF?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hilda Maghiar , Contabil 14:30, 27 Ianuarie 2016
Nu poate. Ori este angajat cu CIM ca sa poate sa semneze bilantul ori este membru CECCAR. Vezi Legea 82/1991 art. 10 alin 2 si 3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu prestari servicii contabile p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am studii superioare economice de lunga durata (5 ani, licentiata in contabilitate), si as dori sa infiintez o societate cu prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Contabil pfa elenailie elenailie Buna ziua,are dreptul un contabil care detine PFA sa semneze toete documentele fiscale inclusiv bilantul anual al unei firme, daca acest contabil nu este ... (vezi toată discuția)
Contabil autorizat JuliaHavadi JuliaHavadi Bun Ziua! Am terminat liceul la specializarea de economie si am terminat si facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor cu diploma de ... (vezi toată discuția)