avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa

Buna seara,
Pot sa vand o casa cu drum de acces la constructie, insa fara nicio suprafata de pamant in jurul ei?
Multumesc!

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament

Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Fara nici o suprafata de teren in jurul ei ? Cum se poate asa ceva ?
Adica.. sa zicem, ca exemplu,teren de 100m si casa are amprenta la sol 100 de m?? Si apoi, direct pe drumul de acces.? Exista lege care reglementeaza constructiile, sunt distante minime pt stabilirea hotarului fata de limita de proprietate, distante minime de construire fata de limita de proprietate. .s.a.m.d.

### Sa stiti ca este interzis sa scrieti doar cu majuscule/ regulament forum
Scuze pentru litere nu am stiut......
revin la intrebare...casa se afla pe un hectar dar pot sa l impart...adica casa poate sa ramana fara nici o palma de pamant in jur....este legal?
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2016
micutzulurs, utilizator
Il puteti imparti, insa nu cum doriti dv.
Solicitati un certificat de urbanism de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie in extravilan CtrGabriel CtrGabriel Va rog sa ma lamuriti cu o problema privind autorizatia unei constructii pe un teren extravilan. Detin un teren extravilan suprafata x in momentul de fata am ... (vezi toată discuția)
Lntrebare suprafata necesara constructie casa catalintl catalintl Buna ziua. Am cumparat si eu un teren de 170 metri patrati, sun interesat daca am voie sa construiesc pe el o casa. Cata suprafata de constructie am voie sa ... (vezi toată discuția)
La ce distanta de strada se poate construi? frazvan98 frazvan98 Am un teren cu o casă batraneasca de 210 m,cu vedere la două strazi.vreau sa stiu la ce distanţă de stradă se poate construi? (vezi toată discuția)