avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... obligatie plata fond de reparatii nloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

obligatie plata fond de reparatii nloc

Ma poate obliga Asoc .de bloc sa platesc fond de reparatii,daca nu sint multumita de reparatiile facute?
simo34 a scris:
Am primit o somatie semnata doar de administrator.Sedinta de bloc nu s-a tinut pentru aceasta somatie si nici nu am fost intrebata daca vrem sa rezolvam pe cale amiabilam

Ati primit din partea asociatiei o instiintare, o notificare si nu somatie.
Nu se convoaca adunarea generala sau altfel de sedinte in care sa se decida, sa fie cineva intrebat daca se notifica un restantier. Nu exista aceasta obligatie in vreo lege.
Aceasta notificare pe care ati primit-o este o invitatie sa va platiti restanta, este o chemare la rezolvarea amiabila... Probabil ca in ea se specifica un termen in care sa achitati iar in caz contrar o sa se introduca actiune in instanta. Puteti inca sa rezolvati amiabil, adica sa platiti si nu mai umblati prin justitie.

Contributia la fondul de reparatii este obligatorie.
Daca sunteti nemultumita de reparatiile efectuate, manifestati-va!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz incasare intretinere Liviu Victor Paduraru Liviu Victor Paduraru Administratorul refuza sa imi incaseze intretinerea curenta, conditionand cu plata restantelor la fondul de rulment si reparatii. ESTE LEGAL? Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii alexwnet alexwnet Buna seara, as dori sa stiu daca e obligatoriu sa platesc catre asociatia de proprietari fond de reparatii in valoare de 10 lei/luna/an de an/la nesfarsit, o ... (vezi toată discuția)
Restanta la cheltuielile de intretinere de la bloc iozefinap iozefinap Buna ziua Cer ajutor la o problema legata de o restanta pe doua luni la cheltuielile de intretinere. Presedintele blocului a dat in judecata o parte din ... (vezi toată discuția)