avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuz incasare intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuz incasare intretinere

Administratorul refuza sa imi incaseze intretinerea curenta, conditionand cu plata restantelor la fondul de rulment si reparatii. ESTE LEGAL? Mentionez ca nu am avut si nu am restante la intretinere, iar la sumele aferente fondurilor sunt divergente de opinii care au produs refuzul meu de a le achita deocamdata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:49, 13 Iulie 2018
Intrebare: asociatia nu are cont bancar?
Acolo platiti ce vreti dumneavostra.

Si acum alta intrebare: din ce motive nu vreti sa platiti fondul de rulment?
Incercati sa-l platiti si veti fi mai relaxat !
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
Dr.Virgil Dan Amza, Evaluator
Incercati sa comunicati c/v intretinere pe adresa asociatiei sau in contul acesteia
Legal administratorul si price reprezentant al asociatiei de proprietari este obligat sa incaseze orice suma achitata de catre locatari in contul cotelor lunare de intretinere
Fondul de rulment este obligatoriu prevazut de dispozitiile in vigoare
Daca va asumati responsabilitatea sa nu achitati suma in termenul stabilit,riscati sa ajungeti sa fie aplicate disp art 49,50 si 51 L nr 230/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cote intretinere panaitecatalina panaitecatalina cine are mai multa experienta in domeniul asociatiilor de proprietari il rog sa imi raspunda daca este posibil sa platesti intretinerea fara insa a achita si ... (vezi toată discuția)
Restante la plata intretinerii sorraine sorraine buna ziua. am o restanta de cateva luni la intretinere.(1000 lei). platesc lunar o suma de 150 lei.atat imi permit deocamdata . pot sa cer casierului sa mi ... (vezi toată discuția)
Recuperare fond de rulment de la noul proprietar gabivoch gabivoch Buna ziua. Va solicit din nou ajutorul in clarificarea urmatoarei probleme. Unul din apartamentele Asociatiei de Proprietari a fost vandut iar fostul ... (vezi toată discuția)