avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA completare rjip
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA completare rjip

Cum se inregistreaza in RJ veniturile? Pentru PFA agricultura norma de venit se trece in registru,factura emisa de PFA,ordinul de plata emis de beneficiarul care a cumparat produsele si extractul de cont, este bine?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:23, 27 Ianuarie 2016
In rjip la partea de venit se trec valorile din documentele doveditoare ale incasarii in numerar sau prin banca si la data lor, nu din facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru jurnal de incasari si plati antispam antispam Buna ziua, Deoarece urmeaza sa radiez PFA-ul pe care il am, trebuie sa completez RJ de incasari si plati. Imi puteti va rog spune, referitor la completarea ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)