avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dupa efectuarea platilor, cum inchid poprirea ?
Discuție deschisă în Executare silită

Dupa efectuarea platilor, cum inchid poprirea ?

Buna ziua,

Am 2 popriri trimise catre banca unde mi se vireaza salariul.
Angajatorul directioneaza 1/2 din salariu catre popritori.
Intrebarea mea este:
In momentul in care se atinge suma avizata in popriri prin plata lunara din drepturile salariale , cum sting/inchid poprirea ?
- Instiintej biroul executoresc care a infiintat poprirea?
-notific banca ?
- pot aparea dobanzi in urma achitarii sumei poprite in interval de 2 ani ?

va multumesc!

Valentin
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:23, 27 Ianuarie 2016
Executorul va actualizează datoria dacă datorați penalitati, veți mai plati diferenta, apoi va da un înscris de incetare a executării, tot executorul va ridica și poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Dominique Popescu Dominique Popescu Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: am fost executata silit pentru o suma de 14000 lei corespunzatoare unui credit neachitat ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)