avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere integrala mijloc fix
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere integrala mijloc fix

Buna ziua, pe un cabinet medical individual, conform codului fiscal (2015 si 2016) teoretic as putea deduce integral cheltuiala cu achizitia unui mijloc fix. As dori sa stiu daca a mai incercat cineva asta si daca nu a avut probleme cu inspectorii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laur68 , utilizator 10:58, 29 Ianuarie 2016
Gata m-am lamurit cum e problema. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala mijloc fix cabinet medical Trifan Adriana Trifan Adriana Buna ziua Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: in cazul unui cabinet medical, pentru achizitionarea unui mijloc fix , utilizat in scopul functionarii ... (vezi toată discuția)
Valoarea reziduala leasing financiar laviluca laviluca Buna ziua, Sunt o PFA si in ianuarie 2012 s-a terminat contractul de leasing financiar pentru un autoturism, contract care a inceput in anul 2007. Am primit ... (vezi toată discuția)
Deducere mijloc fix la un cmi la data achizitionarii sau la data punerii in functiune claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca, in cazul in care am achizitionat un aparat stomatologic in valoare de 8200 ron la un CMI la data de 14.10.2016 ... (vezi toată discuția)