in anul 2011 am depus o plangere de abandon de familie.a fost solutionata cu amenda.am contestat-o la prim procuror si apoi in instanta.in 2013 instanta imi admite plangerea si trimite dosarul inapoi la parchet ptr completarea urmaririi penale, explicand clar instamnta ce anume trebuie sa faca parchetul.in 2014 se termina cercetarea si parchetul da o ordonanta de clasare, fara sa faca nimic din ceea ce a cerut judecatoria.depun din nou plangere in instanta, din nou se admite si din nou se trimite cauza la parchet ptr complet urmaririi penale.in mai 2015 din nou parchetul da ordonanta de clasare si acum in 2016 din nou instanta imi admite plangerea si trimite dosarul la parchet ptr completarea urmaririi penale.am facut intre toate aceste plangeri si o plangere la csm explicand aceasta situatie ciudata si mi s-a raspuns ca atata timp cat am cale de atac...respectiv plangerea la judec de camera prelimiara ei nu au de ce sa intervina.
eu , oricum si orice ar fi nu renunt.uite asa mai sunt niste nebuni care nu vor sa renunte.ba mai mult acum am cerut si avocat din oficiu ptr fiica mea care este minora.daca tot vrea neaparat statul sa nu faca ce trebuie macar sa mai cheltuie niste bani.
cati ani credeti ca ne vom mai distra asa?nu exista nicio posibilitate ca acest parchet sa primeasca vreo sanctiune ptr faptul ca nu respecta ceea ce spune un judecator?
asta fac in continuare.si exista alte dosare in cercetare.dar acesta despre care vb este la giurgiu si restul sunt la c-ta.iar eu vreau o rezolvare si la cel din giurgiu.
Seful Inspectiei Judiciare Netejoru Lucian e din Giurgiu... si procurorul nu e independent ci supus principiului legalitatii si controlului ierarhic. Vedeti art. 132 din Constitutia Romaniei