avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... situatia bancara dupa preluarea datoriei de firma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

situatia bancara dupa preluarea datoriei de firma de recuperari

Buna seara

In urma neachitarii la timp a ratelor la un credit, datoria mea a fost preluata de o firma de recuperari. Acestia din urma mi-au trimis un angajemnt de plata pe care l-am semnat si am platit mereu la timp conform acestui angajament. intrebarea mea este daca in momemntul de fata la banca eu mai figurez ca datornic? daca doresc sa imi fac un card de salariu la banca respectiva mi se va opri salariul pentru acea datorie? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Franc Mandelbrot , Consultant credite si finantari 09:24, 29 Ianuarie 2016
Nu mai sunteti in evidentele bancii cu acea datorie.
multumesc
Nu veti putea accesa un credt de la acea banca, iar informatia negativa va figura in biroul de credit timp de 4 ani de la vanzarea creantei. Cu altceva nu va afecteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banciile primesc angajament in scris de la datornici in care,datornicul se angajeaza ca ,va achita lunar o suma minima in contul datoriei ? neri neri In situatia in care,o persoana a imprumutat o suma de bani de la o banca,de vreo trei ani,iar intre timp a ramas fara serviciu neachitand pana acum aproape ... (vezi toată discuția)
Credit banca cedat catre o firma de recuperari Arlechino Arlechino Buna ziua, Am avut un credit la Banca care a fost cedat catre o firma. La momentul cedarii cei de la Kruc au preluat o datorie de 39,000 lei. Acum suma ... (vezi toată discuția)
Credit banca alinauim alinauim Am facut un credit ;a banca in anul 2008 si nu am mai reusit sa platesc ratele la timp si am ajuns in Biroul de credit si apoi la o firma de ... (vezi toată discuția)