avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata co neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata co neefectuat

Un salariat nu a efectuat concediul de odihna timp de 7 ani.
La incetarea CIM se por plati toate zilele restante pe cei 7 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:55, 29 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Prin bunavointa angajatorului , se poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu neefectuat viordache viordache Buna ziua, Sunt angajata la actualul loc de munca din 2001 si urmeaza sa-mi incetez activitatea, prin demisie, incepand cu 13.03.09. As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna in timpul concediului prenatal pedro72 pedro72 Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Plata concediului neefectuat in 2009 platon_mirella platon_mirella Pana in prezent am lucrat la o societate care a intrat in procedura de faliment. Am efectuat perioada de preaviz, iar pe data de 10.05.2010 inceteaza CIM. In ... (vezi toată discuția)