avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit
Discuție deschisă în Executare silită

Credit

Salut. Sper ca nu deranjez, am si eu o intrebare.
In august 2014 nu am mai platit un credit la BRD dupa ce achitasem jumatate din el, a fost ''vandut'' la o firma numita '' KREDYT INKASO '' (departament colectare debite) si ma suna saptamanal sa depun bani in contul AGIO FUNDS TFI S.A.
La inceput am platit 6 luni, dupa care am ajuns la un acord de plata cu ei telefonic urmand sa primesc mail cu acest acord. Am renuntat sa mai platesc pana nu primesc acest acord promis la fiecare convorbire telefonica cu ei.
A trecut aproape un an si nu am primit acest acord nici in mail si nici la adresa din buletin nimic de la ei niciodata.
Cel mai recent răspuns: Mirelaqqq , utilizator 13:15, 29 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Ce se intampla pe viitor cu acest credit daca eu nu mai platesc.
Nu am cum sa platesc fara nici un acord scris, doar ca am ajuns la un acord telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit. Mirelaqqq Mirelaqqq Salut. Sper ca nu deranjez, am si eu o intrebare. In august 2014 nu am mai platit un credit la BRD dupa ce achitasem jumatate din el, a fost ''vandut'' la o ... (vezi toată discuția)
Debite restante preluate de recuperatori Florentinachivulet Florentinachivulet către Redactie Buna ziua, Incep pentru a va multumi pentru ajutorul acordat. Problema mea suna cam asa: In 2014 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, ... AdrianaNico AdrianaNico Buna ziua, am si eu o dilema si sunt grea la capitolul receptionare, am facut portarea de la telekom la orange, nu am stiut ca trebuie sa fac in scris ... (vezi toată discuția)