avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Credit.
Discuție deschisă în Executare silită

Credit.

Salut. Sper ca nu deranjez, am si eu o intrebare.
In august 2014 nu am mai platit un credit la BRD dupa ce achitasem jumatate din el, a fost ''vandut'' la o firma numita '' KREDYT INKASO '' (departament colectare debite) si ma suna saptamanal sa depun bani in contul AGIO FUNDS TFI S.A.
La inceput am platit 6 luni, dupa care am ajuns la un acord de plata cu ei telefonic urmand sa primesc mail cu acest acord. Am renuntat sa mai platesc pana nu primesc acest acord promis la fiecare convorbire telefonica cu ei.
A trecut aproape un an si nu am primit acest acord nici in mail si nici la adresa din buletin nimic de la ei niciodata. A fost o perioada în care nu m-am mai sunat deloc. Dar acuma au început iar. Poate sa ma execute silit, sa pună poprire pe cont? Ma gândesc ca puteau face asta de mult dacă doreau.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:32, 12 Octombrie 2016
Da, pot sa o facă, nu personal, ci prin executor.
Pot cere unui executor ca bunurile dvs. să fie executate silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit Mirelaqqq Mirelaqqq Salut. Sper ca nu deranjez, am si eu o intrebare. In august 2014 nu am mai platit un credit la BRD dupa ce achitasem jumatate din el, a fost ''vandut'' la o ... (vezi toată discuția)
Declarare nula executare silita nechinate nechinate Buna ziua Am o sentinta definitiva de executare silita din data de 20/05/2016 ceruta de firma de recuperari creante AGIO Wierzytelnosci Plus Niestandaryzowany ... (vezi toată discuția)
Debite restante preluate de recuperatori Florentinachivulet Florentinachivulet către Redactie Buna ziua, Incep pentru a va multumi pentru ajutorul acordat. Problema mea suna cam asa: In 2014 am ... (vezi toată discuția)