Buna ziua,
Am contestat in instanta actiunea de executare silita invocand prescriptia , caracterul abuziv al clauzelor si perimarea executarii.
AM avut un credit la o banca comerciala romana contractat in 2007, din vara lui 2009 nu sa mai platit nici o rata, la sfarsitul anului 2011 creditul este cesionat celui mai mare recuperator de creante din Romania..In 2013 prin hotarare judecatoreasca se incepe executarea, documentele sunt trimise la vechea adresa eu mutandu-mi domiciuliul in alt oras. In 2015 in momentul in care s-a pus sechestru pe primul bun , moment in care am aflat de hotararea judecatoreasca, am facut contestatie. Primiesc prin judecatorie intampinarea celor de la Kruk.... M-a socat faptul ca ei scriu ca prescriptia a fost intrerupta de o plata voluntara din 2010, la acea data nici macar nu eram in tara!!Nu am facut aceasta plata, din vara lui 2009 nu am mai efectuat nici o plata.Am incercat in 2009 sa negociez cu banca, nu mi-au oferit alternative .Cu Kruk nu am discutat niciodata .Cum este posibil sa apara aceasta plata partial voluntara la un an si cateva luni dupa ultima plata reala facuta de mine??ce ar trebui sa fac?cum demonstrez ca nu am facut eu acea plata inafara de faptul ca pot demonstra ca nu am fost in tara in acea perioada.Va mu;tumesc anticipat pentru raspuns.
Ca o incheiere, in cele 20 de pagini de intampinare venite din partea recuperatorului de creante zici ca sunt cel mai rau intentionat om din lume...uita ca am vrut sa cad la intelegere cu banca pt o rata mai mica si nu au acceptat...dar creditul l-au cesionat la mai putin de un sfert din valoarea lui......
Am auzit de situații în care angajații băncilor depuneau o sumă infimă în cont, ca să întrerupă prescripția.
Negați această plată și cereți dovezi. Solicitați chitanța care atestă depunerea sumei să fie verificată semnatura.
Vă înșelați când spuneți de sfert, ei cumpără cu maxim 10 % din prețul creanței.
Se va da o lege care le limitează dreptul de a recupera mai mult de dublul sumei plătite pentru creanță.
Executare silita
apeiron2
Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am luat un credit in anul 2005, impreuna cu sotia mea , ea fiind coplatitor.Am platit ratele pana in ... (vezi toată discuția)