avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Daca Autoritatea Nationala Antifrauda ma instiinteaza ca in calitate de asociat la o firma (10%), aceasta datoreaza Fiscului (Vamii) o anumita suma, se poate pune poprire pe conturile bancare personale (deci nu ale firmei)?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:16, 29 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Daca sunteti si administrator si in urma unor cercetari si a unei sentinte se constata ca datoriile sunt cauzate de dumneavoastra atunci DA!
Multumesc pentru raspunsul rapid. Nu sint si administrator si nici nu am nici un fel de implicare in presupusa frauda. In acest caz, intrebarea mea ramine: se pot popri conturile personale?
LEGAL NU!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)
Blocare cont firma... todoran_flo todoran_flo Buna ziua. Sunt asociat intr-o firma cu o treime din totalul partilor sociale si de asemenea detin functia de administrator. Din anumite motive care urmeaza ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc hng hng Poate un executor judecatoresc sa puna poprire pe conturile unei firme, daca exista o hotarare definitiva pt. o persoana fizica care este administratorul ... (vezi toată discuția)