avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost dat la o firma de recuperatori de catre ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost dat la o firma de recuperatori de catre asociatia de proprietari

Buna ziua numele meu e Cristi as dori sa va intreb de exista vreo solutii pentru cazul meu .
Din cauza unor probleme banesti un an de ile nu am mai platit intertinerea la bloc nu am avut bani am ramas fara munca sau strans 2500 ron + 1600 penalitati presedintele ma dat unor firme de recuperatori si mia bagat cheltuieli de judecata si alte chestii de plata in cursul unei luni la intretinere deci ma data in judecata p bani mei am fost la firma recuperatorie unde am deppus 500 ron dar i ei aducandumi la cunostinta ca mai pun si ei niste cheltuieli si penalitati si asa am ajuns la suma de 6900 ron rapid in doi pasi =D> si bun de plata.
Intrebarea mea este exista vreo solutie saplatesc doar intretinera ?
Exista cumva o lege ce zice de platesti intretinerea in termen de un an penalitatile ti se sterg ?

Astept urgent un raspuns de la dumneavoastra .

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:47, 30 Ianuarie 2016
Nu exista nici o prevedere care sa va scuteasca de penalizari chiar daca platiti integral restantele.
Solutii de a plati ma putin erau daca incepeati sa platiti direct la asociatie inainte sa fi ajuns la firma de recuperari. Daca mergeati la asociatie plateati doar 4100 lei.
Incercati si acum sa discutati cu presedintele asociatiei si poate platiti direct la asociatie si paote va costa mai putin decat platiti prin intermediul altora (executor, recuperator...).
Concret dv aveti de achitat suma dispusa de instanta de judecata,la care suplimentar va revine obligatia sa achitati si cheltuielile cu executarea
A existat in 2010 L nr 175/2010 care prevedea facilitatea exonerarii achitarii penalitatilor,dar legea a operat strict 12 luni
Incercati sa negociati incheierea unui angajament de plata cu asociatia de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la asociatia locatarilor kisslaszlo kisslaszlo Buna poate sa ajuta cineva sa spuna ce sa fac am datorie la asociatia locatarilor 17300 ron din care 7300 este dobanda.cum pot sa fac casa nu platesc si ... (vezi toată discuția)
recuperare bani de la asociatia de proprietari ioanadescu ioanadescu Am fost data in judecata de catre asociatia de proptrieteri pentru pretentii la plata restantei de intretinere la suma de 2000 roni. .Am achitat intre timp ... (vezi toată discuția)
Penalitati hotarare judecatoreasca colaborator colaborator Am actionat in judecata in anul 2009,pe presedintele asociatiei de propietari (in calitate de persoana fizica) si asociatia de propietari pentru efectuarea ... (vezi toată discuția)