avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de inchiriere

DACA INTRE DOUA FIRME S-A INCHEIAT UN CONTRACT DE INCHIRIERE A UNEI CLADIRI CARE V-A FI FOLOSITA IN SCOP TURISTIC DE CATRE CHIRIASI,CE TAXE SI IMPOZITE PLATESC FIRMELE!! MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 12:50, 30 Ianuarie 2016
Cea care da in chirie plateste impozit pe venit/profit, dupa caz.

Cea care foloseste cladirea in scop turistic colecteaza de la tursiti taxa de turism (taxa speciala, stabilita de Primarie) si o vireaza la stat.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea mod de calcul al impozitului pe cladiri?!! nicusorilinca nicusorilinca buna seara ...cu permisiunea dvs, in cazul in care un bun imobil,aflat in proprietatatea unei persoane juridice, este inchiriat unei persoane fizice, se poate ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe a doua casa zuchini zuchini Am in proprietate doua cladiri,a doua cladire e inchiriata in intregime unei firme ca sediu de firma in baza unui contract de inchiriere incheiat in forma ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren mihaelasasu mihaelasasu Buna seara. Am o nelamurire legata de plata unei taxe reprezentand impozit pe un teren inchiriat de la primarie . Concret , am un contract de inchirie a unei ... (vezi toată discuția)