avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amendat local de politia din alta localitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amendat local de politia din alta localitate

Buna ziua, as dori sa intreb daca este legal sa fiu amendat rutier de IPJ Ilfov din com.Magurele in com .Jilava. Adica politia de acolo are drept de libera practica si in localitatile limitrofe???
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:26, 30 Ianuarie 2016
Fiind reprezentantul autoritatii statului Roman,detine autoritatea si competenta sa isi exercite prerogativele pe intreg teritoriul national
Vezi ex cu politistii detasati din tara in perioada sezonului la mare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia rutiera suspenda un permis fara a avea competenta sa o faca danielbaran danielbaran daca un politist de la \\"Rutiera\\" :) dintr-un sector da sanctiune ref: un accident din alt sector nu e clara ca era incompetent? nu e clara ca P-V de ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru comunicarea identitatii persoanei careia i-a fost incredintat autovehiculul RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua. In dimineata zilei de astazi, am circulat cu 20km peste limita legala pe o portiune de drum din dreptul benzinariei Lukoil din comuna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi.a fost suspendat permisul pe 90 de zile datorita ... DGeorge08 DGeorge08 Buna ziua! Mi.a fost suspendat permisul pe 90 de zile datorita depasirii vitezei legale, in Bucuresti eu fiind din Pitesti. Dupa cele 15 zile de dovada am dat ... (vezi toată discuția)