avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

liberare conditionata

buna seara.am si eu o intrebare.sotului meu ii sa acceptat cererea de liberare conditionata in cat timp il va elibera?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:11, 1 Februarie 2016
Daca parchetul nu declara contestatie in 3 zile va fi pus liber.
au trecut 3 zile si nu a facut contestatie.oricum era un rest de pedeapsa de 1 luna.multumesc frumos
Probabil ca i s-a respins cererea.
buna seara.dupa ce se accepta cererea de liberare conditionata in penitenciar se fixeaza o data pt instanta,data ar fi maine cat va mai fi retinut .?la sotul meu a mai ramas un rest de pedeapsa de 1 luna si 4 zile dar nu sau scazut zilele muncite .cererea sa acceptat de martea trecuta are vreo sansa sa fie eliberat maine?
Exista sau nu o hotărâre judecătorească data de judecător?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditonata admisa niconico33 niconico33 Buna ziua am si eu o intrebare legata de un dosar aflat la jud sectorului 5 sectia penala. Persoana aflata in cauza este incarcerata in penitenciar pentru o ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata mondypink mondypink buna,imi poate spune cineva unde pot vedea cand s-a stabilit data de eliberare conditionata pentru un detinut? Multumesc (vezi toată discuția)
Despre amanarea eliberarii conditionate alexandra.dinica alexandra.dinica buna ziua, odata intrat in comisia de eliberari conditionate, am primit o amanare de 8 luni, asta in martie, in luna mai, fiind transferat int-un alt ... (vezi toată discuția)