sint angajatul unei firme cu contract de munca pe perioada nedeterminata in functia de fchist, firma respectiva a fost inchisa de anul trecut din august de catre ANAF in urma unor datori, personalul a fost dat in 75% , mentionez ca firma este in urma cu plata salariuliilor , si anume in luna decembrie sa platit salariul de pe luna august , am gasit sa ma angajez ca fochist la o croitorie cu contract pe perioada nedeterminata incepind cu data de 01 02 2016 , pot sa incep activitate fara a renunta la firma la care sint in cei 75%??? pt . detali ma putei contacta la tel 0724715224
Da ! Codul muncii permite angajarea cu un numar nelimitat de contracte de munca, la acelasi sau la diferiti angajatori, indiferent de durata activitatii.
Conflict de munca
teteantety
Am iucrat la firma sc.nemetos srl.hunedoara pana la sfarsitul luni decembrie 2010. In data de 05/01/2010 am primit restantele platii din luna noiembrie si am ... (vezi toată discuția)
data afara
marius2293
buna ziua... am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta.. astazi prietena mea a fost data afara dintr-o firma de croitorie potrivit art.31 alin.3 sin codul ... (vezi toată discuția)
Angajat fara voie
alex123xq
Povestea, cat se poate pe scurt, esta asa
In octombrie 2014 am negociat cu o firma un job, batusem palma, insa n momentul in care chiar trebuia sa incep ... (vezi toată discuția)