Am incheiat un contract de munca cu o firma de constructii pe termen nedeterminat.Dupa 8 luni verificand la CAS si AJOFM am constatat ca se plateau 4-5-10 zile pe luna desi eu lucram luna intreaga.In urma sesizarii la ITM mi s-a spus ca am facut cereri de CFS in fiecare luna,desi am lucrat lunile intregi.Eu nu am facut nici o cerere si cand am cerut aceste cereri de la angajator nu era semnatura mea.Am dat in judecata firma mi se cere expertiza grafologica si intreb daca voi recupera lunile pierdute la vechime si voi castiga procesul.Dreptul de somaj l-am pierdut si solicit acest drept.Solicit o legislatie in domeniul constructii daca angajatorul are dreptul sa faca cereri de CFS in locul meu.Astept raspunsul dorit.Va multumesc!
Buna ziua,
Daca angajatorul a semnat in locul dumneavoastra acele cereri de CFS atunci fapta se incadreaza in Fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals art 322, 323 C.P.
Da va recuperati atat perioada de pensie cat si de somaj.
Va sfatuiesc sa va angajati avocat care sa va sprijine.
Fals in acte
Fatu Lucian
Am o societate comerciala , la care suntem 2 asociati , iar eu sunt administrator. Toate actele contabile , la rubrica \\" administrator\\" , in dreptul ... (vezi toată discuția)