avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma scuzati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma scuzati

cu scuzele derigoare nu ma-ti lamurit daca patronul nu plateste pur si simplu se beneficiaza sau nu de indemnizatie?am intelescase poate plati din urma dar daca nu plateste cum nu a platit si pana acum?astaera nelamurirea mea va multumesc mii de scuze
Cel mai recent răspuns: bingoo , utilizator 08:50, 1 August 2009
Atat autoritatile trebuie sa se sesizeze cat si dvs personal puteti actiona in judecata anhajatorul. la dosrul pentru a aobtine aceasta indemnizatie trebuie sa fie si o adeverinta completata de angajator cu venitul pe ultimele 12 luni anterior datei de nastere a copilului. Angajatorul va trebui sa justifice atunci de ce nu a platit contributiile sau poate va refuza sa va elibereze aceasta adeverinta si atunci puteti sesiza organelecompetente (incepand de la ITM, CAS, Adm. financiara, etc).

:offtopic:

Nu mai creati de fiecare data un nou topic cand aveti ceva de intrebat, este impotriva regulamentului forumului. Pentru a putea "curge" o discutie, folositi butonul "Raspunde"!
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigi de munca marcelmunteanu marcelmunteanu lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, si lucrez de 8 luni in fiecare luna 240 de ore si sunt platit pe 168 de ore.ce pot face (vezi toată discuția)
Inventar adriana2012 adriana2012 buna seara, as dori sa stiu daca este corect sa-mi fie retinut salariul pe concediu medical pana la calcularea inventarului (lucrez in comert, dar urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare.. Maria_B Maria_B Buna ziua, as dori sa stiu in cat timp maxim ar trebui sa primesti decizia de concediere tinand cont ca preavizul de 20 zile, a incetat cu data de 15.05. ... (vezi toată discuția)