cu scuzele derigoare nu ma-ti lamurit daca patronul nu plateste pur si simplu se beneficiaza sau nu de indemnizatie?am intelescase poate plati din urma dar daca nu plateste cum nu a platit si pana acum?astaera nelamurirea mea va multumesc mii de scuze
Atat autoritatile trebuie sa se sesizeze cat si dvs personal puteti actiona in judecata anhajatorul. la dosrul pentru a aobtine aceasta indemnizatie trebuie sa fie si o adeverinta completata de angajator cu venitul pe ultimele 12 luni anterior datei de nastere a copilului. Angajatorul va trebui sa justifice atunci de ce nu a platit contributiile sau poate va refuza sa va elibereze aceasta adeverinta si atunci puteti sesiza organelecompetente (incepand de la ITM, CAS, Adm. financiara, etc).
:offtopic:
Nu mai creati de fiecare data un nou topic cand aveti ceva de intrebat, este impotriva regulamentului forumului. Pentru a putea "curge" o discutie, folositi butonul "Raspunde"!
Inventar
adriana2012
buna seara, as dori sa stiu daca este corect sa-mi fie retinut salariul pe concediu medical pana la calcularea inventarului (lucrez in comert, dar urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Intrebare..
Maria_B
Buna ziua,
as dori sa stiu in cat timp maxim ar trebui sa primesti decizia de concediere tinand cont ca preavizul de 20 zile, a incetat cu data de 15.05. ... (vezi toată discuția)