avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza grafologica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza grafologica

Imi poate spune cineva cat costa o expertiza grafologica?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:50, 1 Februarie 2016
Costurile expertizei sunt legate de volumul de lucru (in functie de obiectivele fixate pentru expert), de cheltuielile efectuate de catre expert pentru realizarea expertizei, de taxele si impozitele platite de catre expert la stat pentru suma incasata ca onorariu, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa expertiza imobiliara instanta tinaa tinaa buna ziua. va rog daca se poate sa imi spuneti cat costa o expertiza imobiliara pentru o ac cesiune imobiliara.instanta stabileste expertul ? imi spune si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! vă rugăm mult să ne ajutați cu un sfat privind ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vă rugăm mult să ne ajutați cu un sfat privind următoarea situație: - instituția noastră urmează să apeleze la un expert pentru ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara, stabilire pret Vlad2013 Vlad2013 Buna seara, As dori sa adresez o intrebare,la care astept si un raspuns : Este vorba despre un imobil (casa si curte-in total , 100 mp ) ,caruia ... (vezi toată discuția)