avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Emigrare
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Emigrare

Am observat ca discutiile forumului (cu exceptia anumitor aspecte juridice generale) se limiteaza numai la probemele juridice interne!
Avand in vedere ca problemele juridice se extind si dincolo de limita ce exista intre voi ce sunteti acasa si noi care suntem departe de casa cred ca ar fi interesant sa existe un loc unde se pot gasi sugestii, solutii pentru problemele juridice pe care romanii (emigranti) le intalnesc!

Multi dintre voi stiti ca inainte de a merge sa platesti o consultanta juridica(care aici te ruineaza) prima data consulti forumurile de specialitate.

Asadar, cred ca ati crea un spatiu util, intersant ce ar lamuri multe aspecte!





Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ciacciariello , Consilier juridic 22:24, 31 Iulie 2009
Avand in vedere ca acesta este un site romanesc pentru probleme juridice, economice etc., nu spune nimeni ca alte persoane de alte nationalitati sau cetatenii ori romani de peste hotare nu pot sa-l utilizeze pentru problemele lor din tara sau din afara (bineinteles, strainii care stiu romana). Am citit o intrebare scrisa de un strain (cred ca din tarile arabe) pe acest site si care avea o anumita problema in Romania.
Va dati seama, cu atat mai mult, ca romanii de peste hotare sunt bineveniti sa adreseze intrebari pe avocatnet.ro! Succes si speram sa va fim de folos, oriunde ati fi! ;)
Multumesc pentru raspuns ....si nu atat pentru raspuns cat pentru invitatia calda pe care ati lansat-o!
Referitor la mesajul meu...si eu, la randul meu am lansat numai o invitatie sau sa zicem o sugestie... extinderea categoriilor de discutii, informatii pe care spre surprinderea mea nu le-am gasit aici!

Sa speram ca voi cei de acasa si noi cei de aici putem schimba opinii pe care le putem impartasi si altora.

Salutari distinse!
Sunteti oricand bineveniti pe acest forum , unde putem sa discutam si sa ne informam asupra problemelor cu care se confrunta toti cetatenii tarii atat in tara , cat si in strainatate..:)
Multumesc pentru invitatie !
Sa speram ca impreuna, voi care sunteti acasa si noi cei de aici ii putem ajuta si pe altii (sunt sigura ca nici nu stiti in ce numar mare sunt!) sa se descurce in hatisul legislativ care daca acasa este asa cum este...macar esti acasa!

Sallutari calde!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie julien_slbz julien_slbz Buna ziua, Ar fi interesant daca ati crea o sectiune, pe forum, strict pentru institutiile publice...problemele, mai ales de natura juridica, sunt destul de ... (vezi toată discuția)
Viza pentru romania cetatean afgan SIMONA_CL SIMONA_CL Am facut o invitatie pentru un cetatean din Aganistan, dar mi s-a refuzat fara explicatii.Am citit legi, conditii de pe zeci de pagini de net, dar dincolo de ... (vezi toată discuția)
Viză cetățean sirian Cesima12 Cesima12 Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori (vezi toată discuția)