avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită penaltati executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

penaltati executare silita

executat silit raja,poprire salariu,dosar incheiere silita 2011.2012.am fost somat sa platesc penalitati de intirziere,.odata ce am fost executat silit si sau poprit sumele de ce trebuie dupa 3 ani sa mai platesc penalizari.fiind lucru judecat la acea peroada,a cui este vina si ce pot sa fac in aceasta situatie.oare executorul care mia poprit sumele nu stie ce face sau aceasta firma mai vor bani in plus,
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:08, 2 Februarie 2016
Daca dosarul de executare silita a fost inchis, nu mai aveti de ce sa dati penalizari.
Daca nu a fost inchis, probabil s-a perimat daca in 3 ani nu s-a intamplat nimic. Daca e suma mare de penalitati puteti sa faceti contestatie la executare si sa solicitati sa se constate perimarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ice_man713413 ice_man713413 buna ziua. fiul meu are o executare silita din 05-2012 prin hotarare judecatoreasca pe suma de 85000ron.firma la care lucreaza a primit periodic comunicari in ... (vezi toată discuția)
Perimare lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. Executorul judecatoresc, la cererea creditorului, a constatat prin proces verbal perimarea executarii silite. Avand in vedere ca, pe parcursul ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)