buna seara!am revenit in aceeasi situatie de data trecuta dar cu o multime de intrebari.vreau sa intreb pe rand pentru a ma asigura ca am inteles bine.
Exista vreo lege care imi interzice sa citesc mesajele de orice natura sau pe orice mijloc de socializare ale iubitului meu?pentru ca am citit mesajele dintre el si colegii de munca.si tin sa precizez ca ei la munca foloseau o retea de socializare pentru a comunica mai usor
Daca ati avut parola de la el si ati avut acceptul nu vad sa existe probleme. Doar daca ar depune o plangere penala impotriva dvs si sa sustina altceva, pot exista probleme.
Va este teama ca in cazul in care va despartiti sa nu aveti probleme sau de unde provin temerile?
oricum iubitul meu nu mai lucreaza in firma respectiva dar m-am speriat putin pentru fostul lui sef s-a aprins foarte tare de la discutia avuta cu mine.si mai am o curiozitate legata de acel limbaj avut de ei.este normal sa se faca avansuri la locul de munca si sa se indemne la asemenea comportament animalic?adica limbajul lor era foarte vulgar.este normal asemenea comportament si limbaj la locul de munca?
Nu pot sa va raspund la aceasta intrebare necunoscand exact situatia de fapt, totusi discutam de niste mesaje private, daca ei asa inteleg sa discute in privat......