avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Contract de Comodat
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Contract de Comodat

Am încheiat, ca persoana fizica, un contract de comodat cu o firma, pentru folosința ca sediu social a unei camere în locuința mea. Aș vrea să știu dacă și unde trebuie înregistrat contractul și ce obligații fiscale am în urma acestui contract. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:02, 17 Februarie 2016
Niciunde nu trebuie inregistrat, dar poate fi inregistrat la finante sau la notar (contracost); obligatii fiscale nu aveti, afara de cazul in care acolo se desfasoara activitate si vi se mareste impozitul pe cladire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de comodat pentru reducere impozit pe imobil ContSters94013 ContSters94013 Buna ziua, SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat locuinta OIL OIL DACA INCHEI IN CONTRACT COMODAT LOCUINTA IN CALITATE DE COMODANT, AM OBLIGATIA INREGISTRARII LA FISC ? ACESTUI CONTRACT II TREBUIE NEAPARAT AVIZUL NOTARULUI ? (vezi toată discuția)