avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... nelamurire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

nelamurire

Ma judec cu cineva ,sa dat sentinta la tribunal,in cat timp se trimite motivarea sentintei ?Domnul cu care ma judec a facut apel ,procesul nu isi urmeaza cursul pana nu vine motivarea?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 07:29, 3 Februarie 2016
Termenul de apel curge de la comunicarea prin posta a motivarii sentintei pt ca doar din acel moment se poate cunoaste motivarea instantei si se poate critica solutia.

Redactarea sentintei poate dura intre 30 zile si 6/9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confuzie: hotarare/hotarare definitiva sofiatitan sofiatitan Buna ziua, am avut un proces in care pe site, scrie asa: Tip solutie: Admite plângerea Cu apel în 30 zile de la comunicare prin punerea soluţiei la ... (vezi toată discuția)
Hotarare revizuire costi_mbd costi_mbd Am avut pe rol un dosar in care ceream revizuirea unei sentinte. Acest dosar s a finalizat in data de 29 iunie 2011 si nu am primit hotararea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)