avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie de niste sfaturi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie de niste sfaturi

Buna ziua,

As avea nevoie de niste sfaturi intr-o problema de familie. Am 18 ani si m-am hotarat sa vin in Bucuresti la prietenul meu, insa tata nu vrea sa inteleaga si ma amenita ca daca nu vin acasa la termenul dat de el se va duce la politie si ma va acuza ca am furat o suma importanta de banii de acasa si cu ocazia aceasta sa ma aduca politia acasa, sau ca ma va da la TV ca si cum as fi sechestrata de prietenul meu ca sa ne faca probleme.
As dori sa stiu ce as putea face in situatia de fata, pentru ca el pare dispus sa faca orice doar ca sa ma aduca pe mine inapoi acasa,ceia ce nu imi doresc.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 22:15, 3 August 2009
Da... banuiesc ca nici prietenul nu colaci aduna... prin Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa plec de acasa diana1401 diana1401 Buna seara! Numele meu este Diana si am 17 ani impliniti in iunie 2014. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de ... (vezi toată discuția)
O intrebare :) sunt minora si vreau sa ma mut cu prietenul major ContSters284275 ContSters284275 Buna ziua, Am 16 ani. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani si am fost incredintata tatalui, in urma faptului ca mama a renuntat la mine. Pana de curand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! ContSters295418 ContSters295418 Buna!Am 17 ani si vreau sa plec de acasa.Nu ma mai inteleg deloc cu parintii si vreau sa plec la iubitul meu care este major.Nu as vrea sa pateasca nimic el ... (vezi toată discuția)