avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare telefon nou prelungire abonament de pe olx.ro
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare telefon nou prelungire abonament de pe olx.ro

Buna ziua,

As dori sa cumpar de pe olx.ro un telefon nou, sigilat cu garantie achizitionat la prelungire de abonament de un client vodafone.
Telefonul are un pretde 900 fata de 1200 cat este cel mai mic pret intr-un magazin, 25% reducere, merita.
Imi pun problema daca este o capcana iar acel client poate cumva ulterior sa declare telefonul furat sau pierdut sau mai stiu si eu altceva astfel incat vodafone sa il blocheze dupa numarul de identificare.

Este sau nu o capcana?

Cu stima,
Valeriu Dumitrache
Cel mai recent răspuns: Radu70 , utilizator 09:44, 5 Februarie 2016
Buna seara .
Acest fapt inseamna cesiune de titular de contract efectuat doar prin Vodafone.Pe OLX.ro nu se pot efectua operatiuni de contractari Vodafone sau alta firma.
Cu stima,
Marius Bote .
bote marius a scris:

Buna seara .
Acest fapt inseamna cesiune de titular de contract efectuat doar prin Vodafone.Pe OLX.ro nu se pot efectua operatiuni de contractari Vodafone sau alta firma.
Cu stima,
Marius Bote .

Userul care a postat întrebarea nu se referă la aşa ceva, el nu doreşte preluarea niciunui abonament, ci doar să cumpere telefonul de la cineva care l-a obţinut - pe puncte sau cu bani mult mai puţini - prin prelungirea abonamentului.

validm
Nu cred că trebuie să vă faceţi vreo problemă în acest sens, este o practică curentă. Dar, pentru a preîntâmpina orice eventuală problemă şi în primul rând pentru a fi dvs. liniştit vă sfătuiesc să faceţi un print screen de pe anunţul de pe OLX, astfel încât să aveţi o dovadă că acel telefon a fost pus în vânzare de către actualul proprietar. Dar - repet - asta doar pentru liniştea dvs., pentru că se practică destul de des acest gen de tranzacţii.
de asemenea, puteti face si un contract de vanzare cumparare in care treceti pret si conditiile in care il cumparati , sa scrieti sa nu inseamna un angajament ca ii platiti ab.
Banuiesc ca stii ca acel telefon este blocat in reteaua Vodafone.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"teapa" online cu un telefon scump kidsonmdma kidsonmdma Buna ziua, am gasit pe olx un Iphone 15 cu un pret mult mai ieftin si l am comandat prin curier. Din cauza pretului ireal de bun m am grabit sa l comand, fara ... (vezi toată discuția)
Abonament + telefon pe firma germanos timisoara Snaketk Snaketk In data de 9.04.2014 am fost la un magazin Germanos in Timisoara pentru a prelungi un abonament pe firma care a implinit 2 ani. Am discutat cu un consultant ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere??? Andrei_2014 Andrei_2014 Buna ziua, Ma numesc Andrei si recent (impreuna cu o doamna cu initialele J.P.) am fost audiati la Politie in legatura cu urmatoarea problema: acuzatia de ... (vezi toată discuția)