avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura fara stampila si semnatura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura fara stampila si semnatura

Buna ziua,
Ca sa pot trimite o factura pe mail fara stampila si semnatura , si aceasta sa se poata inregistra fara problema, spun unii ca ar trebui scris pe ea " conform art 155 " ... Care ar fi exprimarea "corecta" si unde ar trebui scris pe factura ? Multumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art. 319, alin. 29 din Codul fiscal semnarea şi ştampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie să le conţină factura.
UPDATE: A ramas acelasi art. 319 si alin. 29 din Legea nr. 227/2015 - Codul fiscal aplicabil in anul 2018 (modificat pana in ianuarie 2018).

Radu9 a scris:

Potrivit art. 319, alin. 29 din Codul fiscal semnarea şi ştampilarea facturilor nu constituie elemente obligatorii pe care trebuie să le conţină factura.

Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Laura-Valentina Magori-Craiovan, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere tva factura prin email razvy_balan razvy_balan Buna ziua. O factura fiscala pentru prestari servicii, primita prin email, in format word, fara semnatura digitala sau fara stampila si semnatura, poate ... (vezi toată discuția)
Semnare facturi clienti si furnizori Andita2015 Andita2015 Exemplarul care imi ramane din facturile pe care le emit la clienti pot sa il pastrez si fara stampila si semnatura acestora? E obligatoriu ca factura sa fie ... (vezi toată discuția)
Semnatura si stampila cumparatorului pe factura? silviamitu silviamitu buna ! am aceasta intrebare : ce este obigatoriu sa apara pe factura privitor la cel care o preia ? am intilnit opinia ca este necesara semnatura SI stampila ... (vezi toată discuția)