avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta medic 2016
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta medic 2016

Buna ziua,
Conform acestui articol publicat pe situl dumneavoastra:
www.avocatnet.ro/content/art...
angajatorul este obligat sa elibereze la cerere exact acest formular angajatilor sai.
In formular nu este mentionata data de la care angajatorul plateste CAS, data angajarii. Daca am un angajat care lucreaza de 15 zile si a intervenit o problema medicala, angajatul nu a lucrat inainte sa il angajez eu, nu mi-a adus o dovada a platii CAS inainte de a se angaja la mine, cum pot eu sa declar ca acesta este asigurat, ca nu a mai avut concedii medicale in ultimele 12 luni?
Ce ar fi de facut intr-o astfel de situatie?

Multumesc!
Cristina
Cel mai recent răspuns: ADELA STROE , utilizator 13:23, 3 Februarie 2016
Ii puteti da adeverinta din momentul angajarii la dvs. referitor la concedii medicale avute anterior se refera in institutia dvs. nu in alta parte pe adeverinta semnati dvs. referitor la ce s-a intamplat cu angajatul respectiv de cand este angajat acolo nu de ce s-a intamplat in alta parte la un alt loc de munca
Am avut speta in care am dat adeverinta pt spital unui angajat angajat in aceeasi zi cu internarea, nici o problema, am fost prezenta la predarea adeverintei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanatate alinajianu alinajianu buna ziua! va rog spuneti_mi cum sa procedez....sotul meu este angajat iar in momentul de fata este internat in spital! am cerut o adeverinta de la firma care ... (vezi toată discuția)
Motivare absente utc utc Buna ziua, Am avut 2 saptamani internare cu copilul in varsat de trei ani, mi s-a eliberat doar o adeverinta din care rezulta ca am fost internata. Pe baza ... (vezi toată discuția)
Bilet de internare gtinstal gtinstal Am un angajat de una luna si jumatate , care are la dosar adeverinta medicala , emisa cu data de 06.10.2008. in data de 04.11.2008 vine cu bilet de internare ... (vezi toată discuția)