avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... obligatii declarative PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

obligatii declarative PFA

Buna ziua.
As dori cateva lamuriri in urmatoarea situatie.
Am PFA cu profil manichiura-pedichiura.Anul trecut am avut activitate incepand cu data de 01.04.2015 ( trei trimeste complete ). Am optat pentru norma de venit de 12000 lei. Fiind si angajata , am beneficiat de 40% reducere la aceasta norma si am platit impozitul si sanatatea aferente unei norme de 7200lei.
As dori sa stiu exact ce obligatii declarative am pentru anul trecut. As mai dori de asemenea sa imi spuneti ce evidenta trebuie sa tin ( de la Registrul Unic si pana la evidente de incasari si plati , daca este cazul ).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 15:37, 3 Februarie 2016
- depuneti 392B pana la 25 februarie
- tineti doar partea de incasari din RJIP, registrul inventar, junalul de vanzari si jurnalul de cumparari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-prestari servicii...cosmetica suciugeorgeta suciugeorgeta Sunt pfa,norma de venit,neplatitor de tva . Pentru anul 2011 trebuie sa am completat jurnal de incasari si plati sau jurnal de vanzari si cumparari pentru a ... (vezi toată discuția)
Registre necesare pfa sistem real ipproiect ipproiect Buna ziua, am un PFA in sistem real neplatitor de TVA si as dori sa stiu ce registre trebuie completate (pe forum am citit diferite pareri - intrari iesiri, ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit platitor de tva mflorin81 mflorin81 Buna seara, Sunt PFA norma de venit platitor de TVA . 1. Registru jurnal vanzari si cumparari se poate tine pe calculator (xls) sau trebuie registre ... (vezi toată discuția)